Fay is achterdochtig over de gesprekken die Romy heeft met René

Fay is achterdochtig over de gesprekken die Romy heeft met René

Fay heeft het idee dat iedereen Chipp af wil schuiven als de boeman die René van de financiën heeft gejaagd. Ze is met name achterdochtig over wat Romy met René bespreekt. Terwijl de tweeling de vaatwasser uitruimen komt Romy de keuken binnenlopen. Is er iets dat we niet mogen weten of ben je gewoon druk vraagt Fay direct aan Romy. Romy antwoordt dat er niets is en dat ze zojuist even met René heeft gekletst. Waarover dan? vraagt Demi nieuwsgierig. Demi en Fay krijgen het idee dat ze afgezonderd worden. Ging het over mij en René vraagt Fay aan Romy. Nee er is niks lieffie verzekert Romy tegenover de tweeling. Het is heel erg maar ik heb er alsnog geen goed gevoel reageert Fay tegen Demi nadat Romy de keuken heeft verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:27

    Wat oneerlijk van Romy! Ze had het nu juist heel gemakkelijk kunnen en moeten uitspreken!
    Het was een inkopper, Fay voelde het immers al aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *