Chipp heeft nieuwe plannen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Chipp heeft nieuwe plannen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Chipp wil het format veranderen, hij vindt de stemmingen zoals ze nu zijn heel oneerlijk. Het plan is om de kijkers meer invloed te geven. Degene die Utopiaan van het Jaar wordt mag een iemand naar huis sturen. Het plan van Chipp is bedoeld om eerst iedereen te laten pitchen, wie hij of zij naar huis zou sturen. En wat de plannen zijn met het gewonnen geld. Daarna hebben de kijkers alle tijd om te stemmen, zo hebben de kijkers veel invloed op de toekomst van het programma. Dat is toch ziek, dan hebben complotjes helemaal geen zin zegt Chipp blij. Chipp is aan het glinsteren van geluk bij zijn verzonnen plan. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:43

  Hun moeten eigenlijk helemaal niet beslissen wie er Utopiaan van het jaar gaat worden
  Dat moeten de kijkers thuis beslist worden, net als nu elke week wij dat beslissen.
  Chipp
  Er wordt tegenwoordig veel aan de Utopiaan over gelaten.
  Was en ook niet over eens dat Billy de nieuwe regels had veranderd van de gene die het meeste heeft verdiend dat die niet op de bank terecht kwam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *