Madilia is onzeker over de stemming

Madilia is onzeker over de stemming

De stemronde komt steeds dichterbij en de bewoners raken er zoals gewoonlijk niet over uitgesproken. Linda en Madilia zitten buiten te kletsen, als Madi haar zorgen uitspreekt. Madilia is bang dat ze genomineerd wordt. Wat beteken ik voor de samenleving vraagt ze onzeker. Linda weet gelijk een rijtje op te noemen. Je kookt, je doet de boodschappen, je bent rustig, je hebt een salon, je doet de armbanden en je hebt de tapas zegt ze geruststellend tegen haar. Dit geeft Madilia duidelijk een beter gevoel. De twee kletsen verder en het onderwerp gaat van Madilia haar pluspunten naar Fay haar minpunten. Ze voert haar taken niet uit, ze gaat laat uit bed, ze maakt met heel veel mensen woorden vervolgd Linda geërgerd. Hier is Madilia het mee eens. Toch hebben de twee geen idee hoe de stemming zal verlopen. Het wordt spannend volgens Madilia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:33

    Het lijkt mij dat René veel stemmen gaat krijgen, in ieder geval van de tweeling en Chipp.
    En ze moeten niet gaan zeuren en dan niet op hem stemmen
    Ze gaan dan op Madilia en Linda als het geen René wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *