Romy vindt het niet normaal hoe de tweeling met René omgaat

Romy vindt het niet normaal hoe de tweeling met René omgaat

Billy en Romy komen elkaar buiten tegen, Romy zegt dat ze het niet normaal vindt hoe Demi en Fay René momenteel behandelen. Die man heeft een heel kasteel voor ze gebouwd voegt ze eraan toe. Billy reageert verbaasd, Dit precies heb ik net tegen Jacco gezegd reageert ze. De twee zijn het erover eens dat het niet eerlijk is om zo te doen als er één ding niet helemaal lekker loopt. Zeker niet als René zo lang bezig is geweest met hun kasteel, hij heeft er dagenlang aan gewerkt. Ik wil niet meer dat René zo hard wordt aangepakt vervolgd Romy stellig. Billy is het ermee eens, net zag ze ook weer dat René een tekening aan het maken was voor de tweeling. De zusjes vonden het Billy Jeans hoekje zo leuk, dat ze zelf ook een Twin hoekje willen. Romy zegt dat ze een tijdje heeft geobserveerd en het allemaal heel tegenstrijdig vindt. Aan de ene kant René helemaal tot de grond toe afbranden en aan de andere kant wel al zijn hulp aannemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *