José en René bespreken de overname van de financiën

José en René bespreken de overname van de financiën

Na het gesprek met Cemal, praat René nog even met José. Hij laat aan haar weten dat hij veel vertrouwen in haar als boekhouder. Ik merk dat je ervaring hebt en vind je scherp genoeg om alles bij te kunnen houden. Over Linda heb ik ook een goed gevoel maar toch heb ik meer het idee dat jij de positie beter zal aankunnen voegt hij eraan toe. Linda kan misschien na anderhalve maand knappen, door de spanning legt hij verder uit. José luistert aandachtig naar René allemaal te zeggen heeft. En zegt dan dat ze het gevoel heeft dat Noah en Linda hun zinnen al op de financiën hebben gezet. Maar volgens René doet Noah al te veel en hoeft hij niet ook nog de financiën op te pakken. José moet eerlijk toegeven dat ze het prima vindt om de financiën samen met Linda te doen. Dit ziet René ook wel zitten en hij wil graag dat beide dames tot december met hem meelopen, zodat hij daarna de financiën met een gerust hart kan overdragen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 14:48

    Twee en een halve maand hebben ze echt niet nodig. Wat een flauwekul. Na al dat gezeur wil René toch nog een vinger in de pap houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *