René wil de boekhouding in het nieuwe jaar overdragen aan José en Linda

René wil de boekhouding in het nieuwe jaar overdragen aan José en Linda

Na een ochtendje oefenen met de boekhouding heeft René al een idee wie zijn opvolgers moeten worden. José, Linda en Noah willen de taken alle drie graag op zich nemen en hij heeft hen dan ook het een en het ander uitgelegd. In gesprek met Cemal zegt René dat hij nu al een kandidaat ziet die eruit springt. Bas zei het heel treffend. Hij zei dat José die enige is die echt geïnteresseerd is en dat klopt ook. Zij heeft ook twintig jaar een eigen bedrijf gehad voegt hij eraan toe.Cemal vraagt op zijn beurt ook hoe de andere kandidaten het er op de eerste dag van af brachten. Noah doet al heel veel dingen. Hij moet niet de financiën gaan doen puur om het te doen. Je kan hier niet tien dingen tegelijk gaan doen gaat René verder. Het betekent voor René dus niet dat hij Noah incapabel acht om de financiën te doen, datzelfde geldt voor Linda. Ze zouden het allebei kunnen, het zijn echt doeners. Ik weet dat ik nog wel wat dagen heb om de kanshebbers in te werken maar heb wel al een plan. In het nieuwe jaar wil ik het overdragen aan José en Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 12:35

    Is René de zwerver de directie maakt hij uit wie de financiën gaat doen terwijl hij het zelf niet kan mensen word daar eens wakker weg met René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *