Demi en Fay weten niet of het een verstandige keuze is om Chipp bij hen te laten slapen

Demi en Fay weten niet of het een verstandige keuze is om Chipp bij hen te laten slapen

Eerder vandaag heeft Chipp een gesprek met José en Beau gehad. René heeft de José voorgesteld om van slaapplek te wisselen met Chipp. Chipp besluit hier met Fay en Demi te bespreken.

Als eerste gaat hij even met Fay zitten en vraagt of zij hier het mee eens is. Chipp legt het verhaal uit maar zegt er wel bij dat hij graag wil dat zij het ermee eens is. Ik vind het prima om te ruilen want ik ga nu elke keer met een kut gevoel naar bed voegt hij eraan toe. Fay vindt het wel gezellig als Chipp bij haar komt slapen maar zegt dat ze het er wel even met Demi over gaat hebben. Het is namelijk nog wel het enige wat ik met Demi apart heb benadrukt ze. Na het gesprek met Chipp gaat Fay dan ook met Demi praten. De tweeling weet niet of het een verstandige keus is om Chipp bij hen te laten slapen. José is toch wel een ander verhaal dan het vriendje van Fay. De twee besluiten eerst om het er met José over te hebben en dan pas een beslissing te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *