Cemal heeft geen respect meer voor Billy

Cemal heeft geen respect meer voor Billy

Na het centraal van vandaag neemt Romy Cemal mee naar buiten voor een gesprek. Sinds de ruzie tussen Romy, Billy, Johan en Cemal hebben is het tussen Billy en de mannen compleet uit de hand gelopen. Cemal is nog altijd boos op Billy en heeft besloten tot de stemronde niet meer met haar te praten. Voor Romy is het lastig dat haar beste vriendin en Cemal niet meer samen door één deur kunnen. Ik hoorde dat je niet meer met haar wil praten begint Romy. Cemal bevestigt dit. En Romy adviseert hem om wel over de Utopia markt te blijven communiceren maar ook dit ziet Cemal niet zitten. Ik heb gezegd dat ik mijn deel doe en zij dat van haar maar zij wil niet meer met mij samenwerken gaat hij verder. Hou in ieder geval respect voor jezelf en voor Billy antwoordt Romy. Lieffie, ik heb geen respect meer voor haar zegt Cemal fel. Toch adviseert Romy hem om zich zakelijk te blijven opstellen en Billy niet door het slijk te halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *