Bas laat 3000 euro achter voor investeringen in Utopia

Bas laat 3000 euro achter voor investeringen in Utopia

Dat Bas druk bezig is met het afronden van zijn tijd in Utopia is inmiddels wel duidelijk. Nadat hij de groep vandaag al een keer bij elkaar heeft geroepen voor het verplaatsen van zijn standbeeld, drukt hij nu weer op de toeter. Als iedereen zich rondom de grote tafel heeft verzameld, vertelt Bas over de actie voor het kinderboek, waarmee de bewoners enkele maanden geleden 4000 euro hebben verdiend. Beau en Billy zullen het kinderboek van Bas overnemen en krijgen hier 1000 euro voor. Dan blijft er 3000 euro over gaat Bas verder. Ik wil graag dat die 3000 euro gebruikt wordt als investering om iets moois voor Utopia te bouwen. Daarom geeft ik jullie een uur om hierover na te denken. Na een uur kan iedereen met een goed idee mij benaderen. Ik zal uiteindelijk bepalen waar de 3000 euro naartoe gaat. Dat is echt heel veel geld merkt Billy op. Daarom oppert ze om samen te werken en te kijken naar wat Utopia écht nodig heeft. Wordt vervolgd…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *