Wat willen de bewoners met het geld van Bas doen?

Wat willen de bewoners met het geld van Bas doen?

Bas geeft 3000 euro weg aan de groep. Dit omdat hij deze week Utopia gaat verlaten. Hij wil dat het geld gebruikt wordt voor investeringen. En de bewoners die daar ideeën over hebben moesten bij hem langs komen om dat te bespreken. Romy heeft een waslijst aan ideeën en op verzoek van Bas rangschikt ze haar plannen. Met stip op nummer één staat goede apparatuur in de werkschuur. Chipp heeft op zijn beurt heel andere plannen als hij het geld van Bas krijgt, hij wil namelijk leren tatoeëren.  Een aantal ideeën komen meerdere malen terug bij de verschillende bewoners. Een geluidsinstallatie, materialen voor de werkplaats en een podium lijken tot de kanshebbers te behoren. Bas neemt alle ideeën in beraad en zal op korte termijn bekendmaken waar zijn centen aan op zullen gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *