Bas heeft besloten waar het investeringsgeld naar toe gaat

Bas heeft besloten waar het investeringsgeld naar toe gaat

Alle bewoners zitten aan de grote tafel om te horen wat Bas heeft besloten over de verdeling van zijn geld. Eerder op de dag heeft Bas iedereen bij elkaar geroepen omdat hij 3000 euro wil verdelen voor de verrijking van Utopia. Het afgelopen uur is hij bij alle bewoners langs geweest om te vragen naar ideeën om dit te kunnen realiseren. Bas heeft inmiddels een beslissing genomen en gaat met zijn map met aantekeningen aan de kop van de tafel zitten. Er zijn een aantal mooie ideeën langsgekomen begint hij zijn verhaal. En geeft aan dat het geld niet is bedoelt voor nieuwe billen, ogen of een mooie tas. Dus ik hoop echt dat de focus met dit geld ligt op het gezamenlijke doel en het verrijken van Utopia gaat hij verder met zijn verhaal. Ik heb drie dingen gekozen waar ik volledig achter sta. Mijn keus is gevallen op een nieuwe B&B, wat ook kan fungeren als slaapplek. Beton in de sportschool en gereedschap om dit te kunnen realiseren. Maar zegt hij.  Ik ben hier niet lang meer, dus ik wil Beau vragen of zij keeper wil zijn van dit geld, zodat alle doelen gerealiseerd kunnen worden. Beau reageert met een grote glimlach en wil graag deze taak op zich nemen. Ook Romy vindt het een goed plan en reageert enthousiast. Aan de gezichten van Madilia en Linda te zien, zijn zij hier niet heel blij mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:46

    Het moet gegeven worden voor Utopia en niet voor persoonlijk doel van Chipp.
    Had Chipp dit ook gedaan in de buiten wereld.
    Dus echt investeren voor Utopia zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *