Niet alle bewoners zijn blij dat Beau de taak heeft om Bas zijn geld te verdelen

Niet alle bewoners zijn blij dat Beau de taak heeft om Bas zijn geld te verdelen

Bas heeft de 3000 euro die hij als investering geld aan één of meerdere bewoners zou geven, aan Beau gegeven. Baas heeft drie ideeën uitgekozen en aan Beau de taak gegeven om het geld op een juiste manier voor deze ideeën te verdelen. Een aantal bewoners reageert enthousiast. Billy, Madilia en Linda zijn alleen wat minder enthousiast. Als de groep weer uit elkaar gaat zondert Billy zich af. Linda volgt haar en al snel wordt duidelijk dat Billy emotioneel wordt. Ondertussen bespreken ook de andere bewoners wat er zojuist gebeurd is. Hij bedoelt het goed zegt Fay. Hier is Beau het mee eens en ze verzekert de groep dat het geld goed gebruikt gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *