De bewoners gaan een afscheidsfeestje houden voor Bas

De bewoners gaan een afscheidsfeestje houden voor Bas

Bas zal naar verwachting deze woensdag of donderdag Utopia gaan verlaten. Gisteren liet hij weten dat hij Utopia zou verlaten maar een dag kon hij nog niet zeggen. Aangezien hij dus binnenkort vertrekt vindt de groep het tijd voor een afscheidsfeestje. Het lijkt de bewoners leuk om vanavond een aantal bierpongspelletjes te spelen met de nodige alcoholische drankjes. Demi en Romy bellen direct om een bierpongset te regelen. Het enige wat ze nodig hebben is een pinpongbal en twaalf rode of blauwe bekers. Het belooft een gezellige avond te worden. Waar we vast en zeker terug op komen. Zal het chaotisch worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *