Is Linda verliefd op Bas?!

Is Linda verliefd op Bas?!

Billy heeft Linda geobserveerd en er is haar iets bijzonders opgevallen. Ze gaat naar Romy om haar vermoedens te delen. Ik was net bij Linda op de slaapkamer en ze is wel heel erg met vertrek van Bas bezig. Is ze niet gewoon verliefd op hem vraagt ze zich hardop af. Nu Romy erover nadenkt, heeft zij ook wel signalen opgepikt. Een beetje creepynvindt ze. Ze doet opeens wel heel veel moeite. Ik begrijp het echt niet gaat Billy verder. Ze heeft wel vaak ruzie met Beau. En als je iemand leuk vindt, vind je automatisch zijn vriendin niet leuk legt ze verder uit. Billy besluit op onderzoek uit te gaan. Ik ga eens kijken of Linda verliefd is op Bas. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Sammy at 02:15

    Billy vindt zichzelf geweldig. Ze vindt dan ook dat ze zich met iedereen mag bemoeien, over iedereen mag oordelen, roddelen en beslissen. Het zou goed zijn voor haar dat ze vertrekt en eens bezig gaat met zichzelf. Een goede psychotherapeut kan misschien nog iets bereiken met en voor haar. Je snapt niet dat ze geen hekel heeft aan zichzelf. Bah! Typisch zo’n mens die zich altijd alleen maar ergert aan anderen. Alleen maar negatieve kanten ziet bij anderen. Schreeuwerd.

    Ik weet dat heel veel gescript is, maar bij haar zie je gewoon dat ze een rot karakter heeft. Ze is voor de 2e keer in Utopia. Wat heeft ze nu eigenlijk bereikt in al die maanden?

  2. Truus at 00:48

    Ik vind het heel goed van Bas dat hij het investeringsgeld aan Beau overlaat, zij is een goeie persoon om dit waar te maken.en dat Linda en madilla en vooral Billie het niet goed vinden dan is dat hun zaak,en vooral Billy met haar gevoelens voor Johan, die mag voor mij er nu uit gaan want ze meent dat ze 18 is maar het is een K.T wijf,en ze is gewoon jaloers op de tweeling omdat die jong zijn,en er goed uit zien, dus Twins laat je niet ondersneeuwen door Billy ik stem haar zo wie zo eruit, en voor mij mag ze vertrekken nee ze wacht op het geld van haar neus,ik vind trouwens ogen lezeren belangrijker.Dus Beau ik vind het fijn en ik vertrouw je er in dat het geld goed wordt ge investeerd en er zijn een paar vrouwen jaloers op jou, maar ze durven het niet te zeggen,maar wel kletsen over jou, en ik weet al wie dat zijn .want dat heb ik gemerkt, dus Beau je niet door die vrouwen kisten jij weet wel wie het zijn, ik heb het zelf gezien,dus Beau ik wens je heel veel succes grt ???????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *