Afgelopen avond werd het afscheidsfeestje van Bas gevierd

Afgelopen avond werd het afscheidsfeestje van Bas gevierd

Maandag heeft Bas zijn vertrek aangekondigd, na bijna tweeënhalf jaar zal hij het Utopia woensdag of donderdag verlaten. En bij een vertrek hoort natuurlijk een afscheidsfeestje. Eerder op de avond hebben de bewoners hebben zich verzameld op de banken en de beamer is ook klaar gezet. Alle foto’s van Bas, in de tweeënhalf jaar dat hij in Utopia heeft gezeten zijn verzameld door Beau. Deze foto’s worden bekeken en Bas legt maar al te graag het verhaal achter de foto’s uit. Zijn mede bewoners luisteren aandachtig naar zijn verhalen en er wordt flink gelachen. Iets later is het tijd voor een spelletje bierpong. De bekers worden met bier gevuld en het spelletje kan daarna beginnen. De teams zijn ingedeeld in mannen tegen de vrouwen. De vrouwen beginnen en het gaat er fel aan toe. We komen zo terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *