De bewoners staan niet al te fris op na het afscheidsfeest van Bas

De bewoners staan niet al te fris op na het afscheidsfeest van Bas

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen. Afgelopen avond hebben de bewoners een goed feestje gevierd met Bas omdat hij Utopia zal verlaten. Vandaag of morgen gaat hij definitief weg. De groep heeft afgelopen avond gezellig gebierpongd en daarbij heeft de drank rijkelijk gevloeid, daarom voelen een paar bewoners zich deze ochtend niet helemaal fris. Er wordt rustig opgestaan en de bewoners maken zich weer klaar voor de dag. Noah is vroeg uit bed gestapt en heeft de post al gehaald, hij brengt de brieven naar René en Cemal. Ze zijn blij als hij hen hun post komt brengen. Beide heren gaan rechtop in bed zitten en aandachtig nemen ze de brieven door. Wat allemaal positief blijkt te zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *