Billy helpt Bas met het inpakken van zijn spullen

Billy helpt Bas met het inpakken van zijn spullen

Nu het vertrek van Bas uit Utopia nadert, helpen de bewoners met het inpakken van zijn spullen. Billy heeft zich op de zolder genesteld en propt kleding van haar mede bewoner in een grote verhuisdoos. Eén voor één verdwijnen zijn dikke truien in de boos maar er is één trui waar Billy even stil bij blijft staan. Ze houdt het kledingstuk voor zich en bekijkt het eens goed. Het is de kenmerkende, wollen en gekleurde trui die Bas talloze keren heeft gedragen. Deze wil ik echt graag hebben zegt ze in zichzelf. Ik ga deze expres hier achterlaten. Daar ga ik echt m’n best voor doen voegt ze eraan toe. Daarna gaat ze naar beneden richting Bas. Ik heb alles voor je ingepakt begint ze. Maar ik heb er wel één trui uit gehaald gaat ze verder. Bas antwoordt dat hij al zoiets dacht. Die mag je houden gaat hij verder. Yes roept Billy blij. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *