Bas vertelt de groep dat hij deze week uit Utopia vertrekt

Bas vertelt de groep dat hij deze week uit Utopia vertrekt

In het gesprek tussen Beau en Bas, waarin hij vertelde Utopia deze week te verlaten, kon Beau haar tranen nog bedwingen. Eenmaal terug in de loods wordt het haar toch te veel en rollen de tranen al snel over haar wangen. Demi merkt als eerste op dat ze verdrietig is en samen lopen ze naar de eettafel, waar ook Fay en Romy haar opvangen. Wanneer de rest van de groep  zich bij de dames voegen, komt ook Bas erbij zitten. Hij vertelt de groep dat hij Utopia gaat verlaten en direct raakt iedereen geëmotioneerd. Nee, Bas roept René vol ongeloof. Bij Romy en Billy schieten de tranen in de ogen. Je bent echt de belichaming van Utopia. Er is niemand die jou kan vervangen zegt Billy vol lof over hem. Je mag trots zijn op jezelf voegt Romy eraan toe. Bas die het zelf ook wat emotineel wordt ontvangt van iedereen een meer dan dikke knuffel. Ik zit hier bijna tien procent van mijn leven. Utopia is echt mijn thuis, maar ik mis mijn ouders en oma zegt hij tegen de groep. Hoewel zijn aanstaande vertrek de bewoners duidelijk zwaar valt, is er ook begrip voor zijn besluit. Ik heb een kratje bier besteld, dus laten we er een paar mooie dagen van maken gaat Bas verder. De groep begint daarna met het ophalen van herinneringen en vertellen van Ba verhalen. Het worden nog een paar emotionele dagen. Maar dat Bas gaat staat vast!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *