Johan is emotioneel door het nieuws dat Bas Utopia gaat verlaten

Johan is emotioneel door het nieuws dat Bas Utopia gaat verlaten

Als Bas en Johan buiten bij de Liefdesbrug zitten, is de Johan ineens erg stil. Hij staart naar de grond en begint te huilen. Johan is zichtbaar aangeslagen door het naderende vertrek van Bas uit Utopia. Johan veegt zijn tranen weg en Bas loopt naar hem toe om hem een knuffel te geven. Johan vertelt dat hij het logisch vindt dat Bas gaat. Je hebt hier alles al meegemaakt, joh vervolgd hij geëmotioneerd. Ja het is logisch, maar wel moeilijk antwoordt Bas. En laat weten dat hij best nog veel wil meemaken in Utopia maar dat hij buiten veel mist. Als voorbeeld noemt hij zijn oma. Ik vind het belangrijk om leuke dingen met haar te doen nu ze nog gezond is legt hij verder uit. Johan geeft hem groot gelijk. Lekker kerst en Oud en Nieuw met elkaar vieren voegt hij eraan toe. Bas knikt instemmend en zwijgend staan ze nog even naast elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *