Beau en Madilia zoeken steun bij elkaar en bespreken het vertrek van Bas

Beau en Madilia zoeken steun bij elkaar en bespreken het vertrek van Bas

Beau heeft het aankomende vertrek van Bas uit Utopia even kunnen laten bezinken maar ze blijft er emotioneel door. Wanneer ze zich met Madilia even terugtrekt in de schoonheidssalon, zijn er opnieuw de tranen. Ook bij Madilia vloeien er tranen. Ik moet ook zo huilen om Bas zegt ze snikkend. Hij past zo in mijn Utopia. Ik vind het heel jammer dat hij weggaat. Soms kon ik hem wel schieten maar het is zo jammer voegt ze eraan toe. En vergelijkt Bas zijn vertrek met dat van Floor en weet hoe Beau zich nu moet voelen. Als de tranen gedroogd zijn en knuffels uitgewisseld, bespreken de twee ook nog kort het akkefietje dat Beau tijdens de markt met Linda had. Madilia hoopt dat ze het snel uitpraten. Het moet nu wel echt vanuit haar komen laat Beau weten. Ik wilde gisteren met haar praten en toen wilde ze niet. Ik laat het nu aan haar eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *