Fay vindt dat ze niet eerlijk behandeld wordt

Fay vindt dat ze niet eerlijk behandeld wordt

Fay vindt dat de bewoners haar hechte groepje met Chipp en Demi niet eerlijk behandelen. Volgens haar wordt er onterecht gezegd dat zij zich afzondert van de rest. Bas en Beau zijn vaak met z’n tweeën, Billy en Johan zijn vaak met z’n tweeën. Dat is dan toch ook afzonderen? Ik snap niet waarom het bij ons als een probleem wordt gezien zegt ze dan ook. Cemal denkt op zijn beurt wel te weten waar het aan ligt. Iedereen heeft nu wat meer interesse naar elkaar toe. Iedereen wil elkaar wat beter leren kennen en dat ontbreekt er soms een beetje aan bij jullie voegt hij eraan toe. Fay ontkent dit stellig en vindt dat ze vaak genoeg met andere bewoners tijd doorbrengt. Maar dat wordt niet gezien. Ik zie het probleem niet zo benadrukt ze. Als de hele groep tegen ons is, moeten we dan wel gezellig bij de groep gaan zitten en doen alsof er niets aan de hand is vraagt ze vervolgens aan Cemal. Cemal denkt dat de waarheid ergens in het midden ligt. Het lijkt er niet op dat Fay, Chipp en Demi zich anders gaan opstellen om beter in de groep te liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *