Bas geeft zijn caravan aan Beau

Bas geeft zijn caravan aan Beau

Bas en Beau staan te knuffelen als hij plotseling vraagt of Beau de caravan wil. Beau vraagt of hij de caravan niet mee wil nemen. Maar dat is niet het geval laat hij weten. “LIk denk dat jij er veel meer aan hebt dan ik voegt hij eraan toe. Beau is heel blij met de caravan en ze belooft dat ze er zuinig op zal zijn en goed zal schoonhouden. Ik ga je wel missen benadrukt ze vervolgens. De twee knuffelen en zoenen erop los, Bas zegt dat hij Beau ook erg gaat missen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *