José gaat Bas erg missen

José gaat Bas erg missen

Terwijl de tranen van de andere Utopianen alweer zijn gedroogd door het vertek van Bas weet nieuwkomer José nog van niks. Ze was tijdens de aankondiging van zijn vertrek namelijk naar de tandarts. Als José weer het terrein op komt lopen, neemt Bas haar apart. Ik ga deze week naar huis laat hij haar weten. José schrikt duidelijk van deze mededeling en de tranen springen in haar ogen. Waarom stamelt ze verbaasd. En geeft een dikke knuffel aan Bas terwijl haar tranen rollen over haar wangen rollen. Dat is onvoorstelbaar, ik ben het er niet mee eens voegt ze er nog aan toe. José vindt het dus ook erg jammer dat Bas binnenkort niet meer in  Utopia zal wonen. Wat vind jij ervan dat Bas vertrekt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:32

    Wordt tijd dat hij gaat, maar eerst nog zien
    Iedereen vind het jammer dat hij gaat, je hebt dus kans dat hij blijft
    Geloof het niet voor hij de poort door gaat

  2. joke gotte at 17:31

    hij heeft er lang genoeg in gezeten ,en ik vond hem niet meer gemotiveerd deed nergens meer aan mee en ook met de dieren zag je hem niet meer veel bezig zijn .Tijd om naar huis te gaan naar de echte wereld ben benieuwd hoe hij daar op reageert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *