Bas en Cemal bespreken de naderende stemronde

Bas en Cemal bespreken de naderende stemronde

De verkiezingsperiode nadert en dus ook de stemronde. Bas en Billy hebben de stemming alvast besproken.

Weet je al op wie je gaat stemmenvraagt Cemal aan Billy. Ik weet het echt nog niet. Het is echt een hele moeilijke. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wie belangrijk is voor Utopia maar ik heb nog even tijd om na te denken voegt hij eraan toe. Het lijkt erop dat Billy geen namen gaat noemen maar dan noemt ze toch een opvallende naam, Bas. Echter is Bas geen optie, hij gaat Utopia zeer binnenkort uit zichzelf verlaten. Voor Cemal is het ook geen makkelijke keuze. Hij twijfelt nog over wat voor hem de doorslag moet geven. Wat vindt hij belangrijk in een Utopiaan? De twee praten over redenen om wel of niet op iemand te stemmen maar ze weten het simpelweg niet. Het zal tot de daadwerkelijke stemming gissen blijven wie er genomineerd wordt. Al lijkt Cemal ineens een ingeving te krijgen. Ik stem gewoon drie keer op Romy grapt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *