Billy vertelt aan Cemal haar idee over een Utopiaanse rechter

Billy vertelt aan Cemal haar idee over een Utopiaanse rechter

Een paar dagen geleden is Billy op het idee gekomen om een rechter in Utopia te introduceren. Tot nu toe heeft ze het alleen nog met Jacco besproken en afgelopen avond besluit ze om het idee aan Cemal te vertellen. Je weet dat wij hier in Utopia nogal last hebben met besluiten nemen, het gaat tergend langzaam begint ze haar verhaal. Cemal knikt en Billy gaat verder en legt haar idee uit. Elke woensdag kan er een aanvraag worden ingediend bij de Utopiaanse rechter en deze zal dan op vrijdag een keuze maken.Cemal kijkt zijn mede bewoner vragend aan. En vraagt zich af wie dan geschikt zou zijn voor deze rol. Volgens Billy is dit een zorg voor later en gaat het op dit moment puur om het idee. Een rechter is net zoals een verzoeningscommissie, het interesseert me allemaal geen bal laat Cemal vervolgens onverschillig weten. Al snel komt Romy aanlopen en aangezien Billy het idee nog geheim wil houden, spreekt ze met Cemal af om het later nog een keer over dit onderwerp te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *