Billy praat voor een laatste keer met de tweeling over de winkel

Billy praat voor een laatste keer met de tweeling over de winkel

Demi, Fay en Billy hebben enkele dagen geleden flinke ruzie gehad over de winkel. Het beviel Billy niet dat ze moest vragen om een plekje in de winkel, aangezien ze de winkel aan de tweeling heeft gegeven. Volgens Demi en Fay is de winkel van hen en mogen zij dan ook uiteindelijk bepalen wat er mee gebeurt. Na een aantal flinke discussies hebben de vrouwen het uitgepraat maar toch is het hoofdstuk voor Billy nog niet helemaal afgesloten en daarom zoekt ze Demi en Fay dan ook afgelopen avond op. Ik ben er helemaal klaar mee begint Billy. Nou dan kunnen we elkaar de hand schudden antwoordt Fay. Toch wil Billy nog één ding duidelijk maken. Ze wil dat de twee weten dat de winkel van hen is en dat ze hiermee mogen doen wat ze willen. Ik ben blij dat alles uitgesproken is maar ik wil nog zeggen dat het mij echt niet uitmaakt wat jullie doen, als we het maar bespreekbaar kunnen maken. Welke keuze jullie ook maken, ik zal me daarbij neerleggen voegt ze eraan toe. Demi en Fay zijn blij met deze woorden van Billy en zijn het helemaal met haar eens. Het drietal sluit af met een dikke knuffel. Samen zijn we sterker roept Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. annelies at 11:59

    wat een stel arrogante meiden zijn die tweeling als dit een samenleving is door alleen maar aan je zelf te denken hoe zullen zij het in de buitenwereld doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *