Romy heeft het gevoel dat Cemal minder naar haar toetrekt dan eerst

Romy heeft het gevoel dat Cemal minder naar haar toetrekt dan eerst

Voor twee bewoners was het afgelopen avond gezellig. Bas en Beau hadden een romantische avond. Cemal en Romy hadden echter knallende ruzie.

Romy heeft namelijk het gevoel dat Cemal minder naar haar toetrekt dan eerst. Ik moet altijd naar jou toekomen zegt ze gefrustreerd tegen hem. Cemal reageert verontwaardigd op deze beschuldigingen. En begrijpt niet waar dit ineens vandaan komt en gaat er dan ook fel tegen in. Dit schiet bij Romy dan weer helemaal in het verkeerde keelgat. De twee worden het maar niet eens en blijven over en weer naar elkaar schreeuwen. Moet ik als een hondje achter je aanlopen vraagt Cemal sarcastisch. Romy haar mond valt open van verbazing. Wat ben jij arrogant, zeg roept ze boos terug. Cemal is er helemaal klaar mee en dit laat hij weten ook. Ik heb hier geen zin in zegt hij nog snel voordat hij weer de loods in gaat. En Romy blijft verbouwereerd achter…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *