Romy vindt Cemal echt een klootzak

Romy vindt Cemal echt een klootzak

Romy heeft afgelopen avond een heftige ruzie met Cemal. Romy heeft Cemal aangesproken omdat ze het gevoel heeft dat Cemal weinig naar haar toe trekt. Romy vindt dat zij altijd het initiatief moet nemen en hier is ze klaar mee. Helaas kreeg Romy niet de reactie waar ze op had gehoopt en als Cemal midden in het gesprek boos wegloopt zoekt Romy steun bij Demi en Fay. De drie vrouwen zonderen zich af in de bistro waar Romy meteen in tranen uitbarst. Ik vind het zo’n klootzak snikt Romy. Demi en Fay proberen haar te troosten maar Romy lijkt ontroostbaar. Snikkend vertelt ze dat ze het gevoel heeft dat alles altijd vanuit haar moet komen. Dat zeg ik nu tegen hem en hij loopt gewoon uit het gesprek weg gaat ze verder. Fay antwoordt dat Romy begrijpt en zegt dat mannen nou eenmaal moeilijker over hun gevoelens praten. Toch is dit voor Romy geen excuus voor het gedrag van Cemal. Dit is toch geen relatie, het moet van beide kanten komen snikt ze. Na een lang gesprek waarin Romy al haar frustraties heeft geuit, overtuigt de tweeling Romy om toch nog even kort met Cemal te gaan praten zodat ze niet met ruzie gaan slapen. Romy is het hiermee eens en maakt zich klaar voor een nieuw gesprek in de caravan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *