René ergert zich weer aan Chipp en Fay

René ergert zich weer aan Chipp en Fay

De ochtend is alweer voorbij. Maar wat is er deze morgen allemaal in Utopia gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Noah is als eerste wakker en kruipt al vroeg achter de computer. Niet veel later worden ook Bas en Beau samen wakker in de caravan. De twee hebben enkele dagen geleden een einde achter hun relatie gezet maar brengen nu toch Bas zijn laatste dagen samen door. Ook Billy, Cemal, Romy en Demi openen al vroeg hun ogen. In de badkamer vertelt Romy Demi over haar nacht met Cemal. Na een heftige ruzie hebben de twee in de caravan nog lang nagepraat. Linda begint haar dag met een lekker ontbijtje terwijl Billy haar post in ontvangst neemt. Ze begint enthousiast met lezen. Cemal verplaatst zich ondertussen naar de sportschool om de biertjes van afgelopen avond eruit te zweten. René wordt minder uitgerust wakker dan hij zou willen. Hij kan niet goed slapen door het gezoen en geklets van Chipp en Fay. Het komt mijn strot uit uit hij zijn frustratie tegen José. We komen zo terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:29

    Ik dacht dat Chipp daar niet meer wilde slapen.
    Zijn ze nu René aan het weg pesten uit zijn slaapplek.
    Heeft Chipp daar aan mee gebouwd dacht het niet , zo niet dan kan René hem toch eruit zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *