Romy gaat minder intitiatief nemen in haar relatie

Romy gaat minder intitiatief nemen in haar relatie

Afgelopen avond hadden Cemal en Romy flinke ruzie. In de badkamer laat Romy aan Demi en Fay weten dat ze vanochtend nog met Cemal heeft gesproken. En vertelt dat Cemal wel zijn excuses heeft aangeboden maar haar nog steeds niet helemaal begrijpt. Ik heb besloten om een stapje terug te nemen en minder initiatief te nemen, zodat hij kan merken wat voor verschil dat is voor hun relatie voegt ze eraan toe. Hij begrijp niet zo goed wat ik bedoel, stom hè eindigt Romy haar verhaal. Demi en Fay zeggen dat dit waarschijnlijk een mannending is, want zij begrijpen Romy wél.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *