Romy wil de dieren in het zonnetje zetten op dierendag

Romy wil de dieren in het zonnetje zetten op dierendag

Romy vertelt aan Bas en René dat ze 4 oktober een dierendag in Utopia wil organiseren. Zodat we van ’s morgens tot ’s avonds de dieren in het zonnetje zetten voegt ze eraan toe. Dit wil ik doen door de dieren te borstelen, snoepjes te geven en de stal extreem goed schoon te maken. Zuchtend antwoordt René dat niet alleen Bas binnenkort zal vertrekken, maar de meeste dieren dus ook. Toch vindt hij het plan van Romy leuk en hij geeft haar een high five. Er schiet nog een leuk idee bij Romy te binnen en hiervoor heeft ze José nodig. Aangezien de dag om de dieren zal draaien, lijkt het haar leuk als de hele groep ’s avonds een veganistische maaltijd met elkaar eet. Gelukkig kan zij veganistisch koken. Romy vertelt haar plan dan ook aan José. Zou je het leuk vinden om op 4 oktober een veganistisch diner te maken vraagt ze  enthousiast. José vindt het een leuk idee en ze besluit een drie gangendiner ervan te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *