Gaat Bas wel Utopia verlaten?

Gaat Bas wel Utopia verlaten?

Bas heeft gisteren aangekondigd dat hij deze week Utopia zal gaan verlaten. Terwijl de bewoners dit nieuws na een nachtje slapen, nog aan het verwerken zijn roept Bas de groep alweer bij elkaar. De groep verzamelt zich rondom de grote tafel. Bas oogt zenuwachtig en de rest kijkt hem met grote ogen aan. Ik heb gisteren aangekondigd dat ik deze week ga vertrekken maar vandaag heb ik er toch nog even goed over nagedacht begint hij. Er verschijnt een onzeker glimlachje op het gezicht van Bas. Dan volgt er een lange stilte die hij zelf ook weer onderbreekt. Vandaag ga ik… niet gaat hij verder. Ga je naar huis of ga je niet naar huis wil Billy weten. Bas geeft hier geen duidelijk antwoord op en vertelt dat hij vandaag niet naar huis zal gaan. Dan vervolgt Bas zijn verhaal en verlost de groep uit hun onzekerheid. Hij heeft besloten wél naar huis te gaan maar zijn standbeeld te laten blijven. Hij wil dat zijn beeld het overzicht kan bewaren en daarom heeft hij besloten om deze op het dak van het penthouse te plaatsen. De bewoners reageren enthousiast en met z’n allen gaan ze aan de slag om het enorme beeld te verplaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *