Romy praat nog een keer met Cemal over hun relatie zonder effect

Romy praat nog een keer met Cemal over hun relatie zonder effect

Romy wil nog een keer met Cemal praten, maar dit heeft niet het gewenste resultaat. Romy en Cemal hebben afgelopen avond een heftige ruzie gehad. De twee hebben het nog niet uitgesproken en dat is dan ook precies wat Romy nu wil gaan doen. Ze neemt hem mee naar buiten om haar frustraties nogmaals met hem te delen. Je moet niet de hele tijd zeggen dat we over dezelfde dingen discussiëren begint ze. Ik heb alleen mijn gevoel geuit gaat ze verder. Ik vind het dan ook vervelend dat je mij negeert maar volgens Cemal doet Romy dit zelf ook. Ook wil Romy aan hem duidelijk maken dat ze vanaf nu minder initiatief zal nemen. Ik laat het nu gewoon benadrukt ze. Cemal luistert aandachtig en Romy vertelt dat ze het gevoel heeft dat alles vanuit haar moet komen. Cemal ziet dit op zijn beurt allemaal anders. Ik ben al heel de dag met je zegt hij nuchter. Romy is het hier niet mee eens. Al vraag je me om te wandelen probeert ze hem uit te leggen. En laat daarna weten dat ze het gevoel blijft houden dat alles van één kant komt. Het is al de tiende keer dat we het hierover hebben reageert Cemal. Ik ben er een beetje klaar mee voegt hij eraan toe. Dit is natuurlijk niet wat Romy wil horen maar ze blijft rustig en herhaalt haar mening. De twee komen er niet uit en blijven allebei op hun strepen staan. Romy wil dat Cemal meer initiatief neemt en Cemal vindt op zijn beurt dat Romy voor de zoveelste keer aan het zeiken is. Uiteindelijk gaan de twee een beetje ongemakkelijk uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:37

    Moet hij dan de hele dag het handje vast houden , die Chipp wil ook de hele dag met zijn vriendin bij elkaar te zitten .
    Als de twee werk hadden , kunnen ze ook niet de hele dag bij elkaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *