Romy emotioneel door de naderende stemronde en de situatie rondom Cemal

Romy emotioneel door de naderende stemronde en de situatie rondom Cemal

Afgelopen avond hebben Romy en Cemal flinke ruzie gehad en vandaag hebben de twee hierover gesproken. Vlak na het gesprek praat Romy met Billy, bij wie ze haar hart lucht. Zodra ze begint te vertellen, begint de te huilen. En vertelt Billy  dat ze het op dit moment moeilijk heeft, zowel om de situatie met Cemal als om de naderende stemronde. Ik zit echt te zeiken om alles voegt ze er huilend aan toe. Ik vind dat hij te weinig initiatief neemt, wat zit ik nou te zeuren? En ik heb ook geen zin in de stemonde. Wat moet ik nou vraagt ze wanhopig. Ik heb geen idee op wie ik moet stemmen en vind het vreselijk dat er naast Bas, nog iemand naar huis zal gaan. Billy benadrukt dat ze het hartstikke goed doet. Je En legt uit dat Romy voor de stemronde, moet proberen na te denken vanuit haar gevoel. Als je dat doet kan niemand je iets kwalijk nemen drukt ze haar op het hart. De twee kletsen nog even door en de woorden van Billy doen Romy zichtbaar goed. Aan het eind van het gesprek geven de twee elkaar een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *