De stress rondom de stemronde wordt Romy wederom te veel

De stress rondom de stemronde wordt Romy wederom te veel

Romy heeft een zware dag. Na haar ruzie met Cemal is ze vandaag ook emotioneel. In een gesprek met Billy gaf ze aan dat de aankomende stemronde haar ook hoog zitten. Niet veel later zit Romy met Billy en Beau achter de computer als de tranen wederom over haar wangen rollen. Snikkend vertelt ze dat de spanning voor de stemronde haar te veel wordt. Billy en Beau proberen haar te kalmeren door te zeggen dat het wel goed komt. Maar het voelt gewoon zoals de eerste keer legt Romy uit. Billy begrijpt dit en zegt dat dit komt omdat er deze keer niemand naar huis wil. Je bent gewoon bang om iemand te kwetsen voegt Beau eraan toe. Romy is het daarmee eens maar weet absoluut niet op wie ze moet stemmen en wil niemand naar huis hebben. Billy verzekert haar ervan dat een stem aan iemand geven niet betekent dat je die persoon naar huis wil hebben. Het kan ook opbouwende kritiek zijn sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *