Bas gaat na 2.5 jaar Utopia verlaten

Bas gaat na 2.5 jaar Utopia verlaten

Bas vraagt of Beau mee naar buiten wil om te praten. Ze gaan op het terras zitten en vertelt Beau dat hij naar huis gaat. Beau valt hem snikkend in de armen en kan niet geloven dat hij gaat. Bas vertelt dat hij woensdag of donderdag het Utopia terrein zal verlaten. Ik heb hier lang over getwijfeld, ik zit hier bijna 2,5 jaar en soms moet je een keuze maken zegt hij wat bedroefd. Beau vraagt wanneer Bas deze beslissing heeft genomen. En hij antwoodt  dat hij de laatste tijd er steeds meer aan dacht, maar vandaag de knoop heeft doorgehakt. Tien procent van mijn leven zit ik hier vervolgd  hij glimlachend. Allebei moeten ze hierom lachen. Beau staat vervolgens op en gaat op de schoot van Bas zitten en knuffelt hem. De twee praten over het naderende vertrek van Bas, wanneer gaat hij het de rest van de bewoners vertellen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Schuler at 14:46

    Dit nieuws is echt erg ik ben een grote fan van hem! Zonder Bas is Utopia niks aan! Begrijp wel zijn besluit! Helaas aan alle mooie dingen komt een eind aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *