Linda en Madilia vinden zichzelf te braaf

Linda en Madilia vinden zichzelf te braaf

Madilia en Linda praten op een bankje en bespreken de markt van gisteren en het centraal van vandaag. Er zijn een aantal puntjes die bij de twee dwarszitten. Bijvoorbeeld het gedrag van Johan, volgens Madilia en Linda heeft hij gisteren enorm lopen niksen en wordt hij door de groep niet gecorrigeerd. Hij is ergens heel slim, hij houdt tijdens het centraal gewoon zijn mond voegt Linda eraan toe. Gisteren heeft Johan tegen Madilia gezegd dat hij gewoon schijt heeft. Misschien moeten wij dat ook meer hebben. We zijn super braaf, we verantwoorden alles zegt de Madilia dan. De twee vinden het ook raar dat een aantal brwoners cash geld op zak heeft en vragen zich af of dat wel eerlijk verdiend geld is. Laten we maar van het goede uitgaan, anders komt er hier zo’n vervelende sfeer laat Linda aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *