Demi en Fay vinden dat Utopia op dit moment niet is wat het moet zijn

Demi en Fay vinden dat Utopia op dit moment niet is wat het moet zijn

De ruzie tussen Cemal, Johan, Billy en Romy is ook bij de andere bewoners niet onopgemerkt gebleven. Johan en Cemal hebben twee dagen verkleed rondgelopen om zo Romy maar voornamelijk Billy te laten zien dat ze doen waar ze zin in hebben. De bewoners hebben een centraal gehad waar Cemal een grote rol heeft en liet weten dat het financieel goed gaat. Na het centraal zonderen Demi en Fay zich af. Hoe haalt hij het in zijn hooft om zo lang te praten en het te hebben over de financiën begint Fay. Dit terwijl hij zich het hele weekend zo heeft misdragen. Hoe kunnen wij hem dan serieus nemen gaat ze verder. Ja niet dus antwoordt Demi. De twee vinden dat Utopia op dit moment niet is wat het moet zijn. Volgens Fay is het een trieste bedoeling. Daarom vindt de tweeling dat ze moeten ingrijpen. Hoe weten ze alleen nog niet…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:18

    Waarom zeuren ze over hem , stem dan op hem.
    Kies op hoe sommige hun eigen misdragen , en niet op vriendjes.
    Er zijn er wat die z’n eigen misdragen kijk daar naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *