Gaat Madilia iets met tapas doen?

Gaat Madilia iets met tapas doen?

Beau, Romy, José en Linda zitten in de salon en bespreken dat Madilia tijdens het centraal heeft uitgesproken om te stoppen met de schoonheidssalon. Al dagen heeft ze het erover of ze het wil vertellen aan jullie of niet laat Linda haar mede bewoners weten. Madilia werd er niet gelukkig van en buiten dacht ze dat dit haar droom was maar hier binnen blijkt het toch niet zo te zijn. José vraagt of ze zich niet erg onder druk gezet voelt. Linda antwoordt dat dit in het begin wel het geval was. Dit omdat er toen geen behandelingen geboekt werden. Madilia had gehoopt dat als ze het langer zou proberen, de zin ook wel weer terug zou komen. Maar dit was niet het geval voegt ze eraan toe. En Madilia heeft laten weten dat ze heel blij wordt als ze kookt voor de gasten die tapas komen eten. Dat is toch het doel van Utopia, om te kijken wat je leuk vindt en gelukkig van wordt sluit Beau het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *