Gaat Linda haar eigen kledinglijn opzetten?

Gaat Linda haar eigen kledinglijn opzetten?

Al een tijdje proberen Linda en Madilia te sparen om een strohuis te kunnen bouwen. Toch denkt Linda de laatste tijd steeds vaker aan een ander project, waar ze haar geld ook wel in wil investeren. Ze bespreekt dit in de salon met Beau. En laat haar weten dat Madilia zich misschien wil focussen op fashion en aan het kijken is of ze hier iets mee kan. Linda wil zich hierbij aansluiten en wil zich graag storten op een kledinglijn met grotere maten dan de kleding van Demi en Fay op dit moment hebben. Linda heeft het gevoel alsof ze in het vaarwater van de tweeling gaat zitten hiermee maar Demi en Fay hebben haar laten weten dat ze het gewoon moet doen. Daarnaast vindt Linda het eng om zoveel geld in iets te investeren maar toch wil ze het graag proberen. Ze heeft het gevoel dat er vraag naar is en ze hiermee veel geld kan verdienen. Dit geld kan ze dan uiteindelijk weer investeren in het strohuis. Beau vindt het een goed idee en deelt de mening dat het goed zal lopen. Het past ook helemaal bij jou benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *