René vindt dat Linda geen aanspraak mag maken op het achtergelaten investeringsgeld van Bas

René vindt dat Linda geen aanspraak mag maken op het achtergelaten investeringsgeld van Bas

Tijdens een kleine vergadering over de verdeling van de 3000 euro van Bas heeft René nogal fel aangegeven tegen de komst van het strohuis te zijn. Hij vindt niet dat Linda van het geld van Bas, dat bedoeld is ter verrijking van Utopia een plaatsje voor zichzelf mag bouwen.  Ze heeft 1500 euro nodig. Dan spaart ze toch even lekker door zegt René wat later tegen Cemal. Ik kan niet geloven dat Linda zojuist heeft aangegeven dat ze meer dan 250 strobalen nodig heeft. Daarnaast vind ik het oneerlijk dat Linda aanspraak maakt op het geld van Bas terwijl dit alleen haar eigen Utopia verrijkt. Ik heb toch ook mijn eigen verbouwing betaald benadrukt hij. Niet veel later komt ook Beau erbij staan. Ook bij haar uit René nogmaals zijn frustraties over de bouw van het strohuis. Ondertussen uit Linda haar frustraties bij Madilia. Waar we zo natuurlijk op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *