Romy, Demi en Fay zijn benieuwd naar de potentiële bewoners

Romy, Demi en Fay zijn benieuwd naar de potentiële bewoners

Morgen is de stemronde. Het wordt een spannende stemronde omdat niemand Utopia wil verlaten. Onderling wordt er hier en daar besproken op wie de bewoners gaan stemmen maar niemand is echt zeker van zijn zaak. Er wordt nog veel geswitcht en iedereen maakt dan ook kans om genomineerd te worden. Als Romy, Demi en Fay het over de stemronde hebben komt het onderwerp al gauw op de nieuwe bewoner. Woensdag zullen twee potentiële bewoners Utopia betreden waarvan er uiteindelijk één mag blijven. Wat zouden jullie ervan vinden als er twee hele knappe meiden binnenkomen vraagt Demi. Romy haalt haar schouders op en ook Fay lijkt dat niet zo erg te vinden. We weten dat ze niets doen, want ze zijn gek op ons antwoordt Romy voor haar en Fay, doelend op Cemal en Chipp. Het is wel mijn territorium dit gaat Romy verder. Demi en Fay zijn het ermee eens. Maar wat nou als er twee knappe mannen binnenkomen gaat Demi verder. Romy grapt dat ze hen dan met open armen zal ontvangen. Nee hoor, Cemal weet dat ik ook niet doe voegt ze er snel aan toe. De twee kletsen nog even door maar kunnen voor nu niks meer dan speculeren over de nieuwe bewoner. Zal Mel, Romeo of Senna naar Utopia komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *