Billy wil haar vijftien maanden cadeau van 300 euro nu al hebben

Billy wil haar vijftien maanden cadeau van 300 euro nu al hebben

Madilia en Billy zitten met het kopen van kleding en schoenen op één lijn, liever kleding en schoenen dan eten is hun motto. Billy begint over het feit dat ze eind van deze maand alweer 15 maanden in Utopia zit en dat ze dan haar 15 maanden cadeau krijgt. Een cadeau van 300 euro. Bam, Bam, 300 euro, dat ga ik natuurlijk meteen uitgeven zegt Billy blij. Chipp roept onmiddellijk vanaf de eettafel dat als het niet kan vanuit de bv, het geld niet uitgekeerd wordt. Hier is Billy het totaal niet mee eens en dat laat dat weten ook. Chipp houdt echter voet bij stuk en zegt dat er bij Romy een hele discussie over is geweest. Daarom is er besloten om het pas uit te keren als de bv gezond is. Maar zij heeft het wel gekregen hé, iedereen heeft het tot nu toe nog gekregen, op welke wijze dan ook reageert Billy fel. En laat duidelijk weten aan wie het maar wil, dat ze het er niet mee eens is en deze kwestie niet loslaat voordat ze haar geld heeft. Hier gaan we het nog even over hebben sluit ze het gesprek geïrriteerd af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *