Cemal wil morgen de strijdbijl met Billy begraven

Cemal wil morgen de strijdbijl met Billy begraven

Cemal zit bij Romy op schoot en zij zegt tegen hem dat hij en Johan wel een beetje hard zijn geweest dit weekend. Zo zag ik het zelf niet antwoordt Cemal. Maar we zijn inderdaad een beetje hard geweest geeft hij schoorvoetend toe. Romy adviseert Cemal om de rap die er gemaakt is niet online te plaatsen. En Cemal antwoordt dat hij dit niet van plan is. Het is genoeg geweest, ik wilde alleen een statement maken. Ik wilde jullie niet kwetsen benadrukt hij. Romy wil er op haar beurt graag buiten blijven, het is niet mijn strijd om te voeren. Hier geeft Cemal haar groot gelijk in en laat weten dat hij de strijdbijl wil begraven maar wel pas morgen na de stemronde. Daarna ben ik eraan toe om het uit te praten met Billy. Ik ben normaal lief voor mensen dus wil niet dat zij zich gekwetst of vernederd voelen door mij sluit Cemal het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *