Linda praat Madilia bij over René die het strohuis tegenwerkt

Linda praat Madilia bij over René die het strohuis tegenwerkt

Terwijl René zijn frustratie over Linda uit bij Cemal en Beau, praat Linda met Madilia. Linda vertelt allereerst wat er allemaal tijdens de vergadering over het geld van Bas is gezegd. Het was aan Johan, Linda en Cemal om een begroting te maken voor het door hun voorgestelde project. Bij Johan gaat het om gereedschap, bij Cemal om een betonnen vloer in de sportschool en bij Linda om de bouw van het strohuisje. Linda vertelt aan haar mede bewoner dat Johan bijzonder veel geld vroeg voor zijn gereedschap en dat terwijl er maar 3000 euro te verdelen is. Hij is gewoon verwend reageert Madilia. Hij wil gewoon allemaal professionele spullen, in plaats van dingen die iedereen kan gebruiken gaat Linda verder. Al snel gaat het over het strohuis. Linda vertelt dat René tegen de bouw is omdat dit volgens hem niet eerlijk is. Madlia reageert geschokt maar Linda blijft kalm. Het is nu aan Beau om het geld te verdelen. Wel heb ik besloten om te kijken of de bouw van het strohuisje goedkoper kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *