Billy in tranen omdat Johan geen gesprek met haar wil

Billy in tranen omdat Johan geen gesprek met haar wil

Nu Billy het goed heeft gemaakt met Cemal en René, moet ze nog met een persoon spreken, Johan. Billy heeft geprobeerd een gesprek aan te knopen met hem, zonder succes. Johan wimpelde haar meteen af.  Bij Beau en Romy uit de kunstenares haar frustratie. Ik weet dat ik lelijke dingen heb gezegd en snap waarom hij boos is laat ze aan haar mede bewoners weten. Hoewel ze het begrijpt, doet het nog wel pijn dat Johan het gesprek niet wil aangaan. Al snel vullen Billy haar ogen met tranen. Ze heeft spijt van de lelijke woorden die ze heeft gezegd. Het is wel mijn maatje zegt ze met een trillende stem tegen Beau en Romy. Romy probeert haar te troosten en belooft haar dat alles goedkomt. We verzinnen wel wat benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:35

  Bij alle mannen waar ze mot mee heeft sorry zeggen ,
  Ze is echt bang voor stemmen
  Ik ben echt bang dat de verkeerde stemmen gaan krijgen
  Werk eerst de meest vervelende personen eruit , de meiden kunnen altijd nog weg.

 2. Tess at 22:20

  Ja hoor, Billy wilt weer vriendjes maken. Pers er maar weer wat traantjes uit. Wat een naar mens is ze. Een heel lelijk innerlijk!

 3. Wil at 18:34

  Oh alweer dat ze het zo niet heeft bedoelt bahhhhhhhh
  Wat een ziekelijk mens is dat
  En o wat is ze bang voor de bank
  Van mij mag ze er op en gelijk over het hek
  Ze is een grote manipulant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *