José geeft haar ongezouten mening over Billy

José geeft haar ongezouten mening over Billy

Gisteren maakte Billy het goed met René en later met Cemal. Met Johan wilde ze ook het gesprek aangaan maar hij weigerde. Afgelopen avond ging Billy nog wel het gesprek met José aan.

José begint het gesprek met haar kant van het verhaal. Er is natuurlijk nogal wat gebeurd de afgelopen tijd. En er zijn me een aantal dingen opgevallen aan jou die ik vervelend vind begint ze, duidelijk niet bang om er met gestrekt been in te gaan. Billy blijft rustig, knikt en wacht tot José haar verhaal vervolgt. José noemt daarna enkele voorbeelden waarin zij het schrijnend vindt hoe Billy met andere bewoners omgaat. Ik verplaats mij dan in die mensen en ik vind het dan zo erg hoe je doet legt ze uit.  Billy kan zich ergens wel vinden in de woorden van José maar dat is van korte duur.In de daaropvolgende minuten krijgt Billy een behoorlijke dosis kritiek over haar heen. Volgens José is Billy dominant en manipulatief, mensen zijn bang om iets tegen haar te zeggen, ze gaat heel snel in de aanval, ze kaffert mensen uit, ze is niet integer en leest iedereen de les. Op een gegeven moment is de emmer vol en loopt deze over. De tranen stromen over Billy haar wangen, ze herkent zich werkelijk helemaal nergens in. Volgens haar is ze een mensen pleaser, ontzettend onzeker en komt nu voor het eerst in haar leven voor zichzelf op. Ondanks de heftige emoties bij Billy blijft José direct en houdt zich niet in. Ze heeft haar mening over Billy gevormd en weigert daar vanaf te wijken. Tientallen minuten vliegen voorbij. Helemaal eens worden de twee het niet maar Billy belooft extra op haar gedrag te letten om te zien of er een kern van waarheid in José haar mening zit. Het verhitte half uurtje eindigt toch nog een beetje positief wanneer de twee elkaar een dikke knuffel geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Mar at 08:59

    He he eindelijk die haar aan durft te pakken klasse hoor José
    Die laat haar geen rad voor haar ogen draaien door dramaqueen
    Ach nu probeert ze weer zoete broodjes te bakken de stemming he kom er aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *