Billy doet er alles aan om weer vrede te krijgen

Billy doet er alles aan om weer vrede te krijgen

De afgelopen dagen waren er nogal wat conflicten en ruzies, onder andere Billy speelde daar een rol in. En daar wil ze nu een einde aan maken. Billy wil graag praten met Johan, maar Johan niet met Billy. Om die reden heeft ze voor hem een brief geschreven en die in zijn hok gelegd. Billy vertelt hier afgelopen avond over aan Cemal.

Ik heb geschreven dat ik accepteer dat hij niet met me wil praten zegt Billy. En dat ik hoop dat we ooit wel weer kunnen praten voegt ze eraan toe. Cemal ziet de situatie niet zo somber in en antwoordt dat het zonder twijfel goed komt. Als José op dat moment langsloopt veert Billy op en snelt naar haar toe. Eerder hadden de twee een zeer pittig gesprek waarbij de gemoederen hoog opliepen. Nu geen stevige woorden maar een stevige knuffel. Misschien lijken we meer op elkaar dan we denken zegt Billy. We moeten elkaar beter leren kennen. En José is het er roerend mee eens. Billy haar vredesmissie is nog niet over maar lijkt de goede kant op te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Meike at 22:46

    Billy heeft denk ik een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
    Ze pakt iedereen in met haar charmes, verdraait dingen, liegt en manipuleert. Zet mensen tegen elkaar op, zorgt voor verwarring, probeert de controle te houden en als ze die dreigt te verliezen speelt ze het onschuldige slachtoffer.

  2. Else at 13:13

    Weer een lijmpoging van Billy, door te zeggen ”misschien lijken we meer op elkaar dan we denken.”
    Ze voelt zich nu onzeker en wil vriendjes maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *