Er heerst nog altijd spanning, zelfs na de stemronde!

Er heerst nog altijd spanning, zelfs na de stemronde!

Noah heeft de meeste stemmen gehad en behoort samen met Billy en Madilia tot de genomineerden. Als de groep uit elkaar gaat ontstaan er vrij snel allemaal groepjes.

Billy trekt zich meteen terug in de kleedruimte. Hij wil me gewoon naar huis hebben, f*ckin pannenkoek zegt ze hardop. Romy komt meteen achter haar aan. Schreeuwend vertelt Billy wat het met haar doet dat Johan op haar heeft gestemd. Ook Romy is kwaad. Drie stemmen betekent dat je iemand naar huis wil, tyfuslijer dat hij is voegt ze eraan toe. Demi en Fay sluiten zich niet veel later aan bij Billy en Romy. Fay kan ook niet geloven dat ze ondanks haar vrijstelling, toch stemmen heeft gehad. Afspraak is afspraak zegt ze standvastig. Ook de publieksstem van Romy komt voor de vrouwen onverwachts. Ook Madilia en Linda trekken zich terug. Chipp heeft drie stemmen aan Madilia gegeven en daarbij gezegd dat hij volledig achter zijn stemmen staat omdat Madilia op Fay heeft gestemd. Ik zit gewoon f*cking weer op de bank, asshole roept Madilia uit. Ook Demi en Fay hebben op Madilia gestemd. Domme wijven raast Madilia kwaad verder. Volgens haar is er weer tactisch gestemd. Let maar op de volgende keer. Je wil een slangenkuil? Je krijgt een f*cking slangenkuil benadrukt ze. Dat het laatste nog niet over de stemmingen is gezegd is wel duidelijk…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:15

  Ik dacht dat er vooraf gestemd werd .
  Hoe weet Chipp dan dat Madilia gestemd had op Fay
  En er werd gezegd van die wil ik eruit maar op ze stemmen nee.
  We weten nu al dat Noah eruit gaat , omdat hij nu zelf wil ja ja geloof je dat.
  En waarom mag er gestemd worden op Madilia en Linda maar er mag niet gestemd worden op Fay
  hoe kunnen jullie dat nu doen op Fay stoute meiden.

 2. Ruud at 16:22

  Je hebt helemaal gelijk ze hebben tactisch gestemd en jij ben de pisang geworden..Ik hoop dat je blijft en Billy de uit GAAT

 3. roos at 13:56

  Jeetje Madi, ik vind je een lieve en mooie meid. Maar bij deze outfit ontbreekt alleen het rode licht nog maar. Niet meer aantrekken, dit is niet hoe jij bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *