Billy kan niet geloven dat Johan haar weg uit Utopia wil hebben

Billy kan niet geloven dat Johan haar weg uit Utopia wil hebben

Met zeven stemmen in totaal behoort Billy tot één van de genomineerden. Drie van deze zeven stemmen waren afkomstig van Johan. Dit raakt haar recht in het hart en zorgt voor de nodige emoties. De twee hebben al een aantal dagen ruzie. Gisteren heeft Billy haar best gedaan om met Johan in gesprek te raken en haar excuses aan te bieden maar hij wijst iedere vorm van contact af. Na de nominaties loopt Billy boos weg. Ik ben zo kwaad zegt ze met trillende stem tegen Romy. Ik kan niet geloven dat Johan mij weg wil hebben en mij daarom drie stemmen heeft gegeven. Ook Romy is kwaad. Ze vindt het belachelijk dat Billy door toedoen van Johan genomineerd is. En heeft dan ook weinig goede woorden voor Johan over.  Niet veel later lijkt het alsof Billy zichzelf heeft herpakt. Ze richt zich helemaal op haar operatie van morgen maar toch kan ze de nominaties niet loslaten. Ze ploft neer op een stoel en staart voor zich uit. Ja ik baal ervan dat ik op de bank zit, het is hard aangekomen vertelt ze aan Beau. Beau begrijpt haar en biedt Billy een luisterend oor. Ik wil niet naar huis, ik ben een heel gevoelig meisje hoor benadrukt ze waarna ze met tranen in haar ogen wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joes at 23:37

  het is zo wie zo al belachelijk dat je voor een tweede keer utopia in kan komen. en ook de mensen zelf die dat doen zijn niet helemaal tof, heb je dan echt geen leven, werk, familie, vrienden enz. dat je weer terugkomt.
  de stemmingen zijn ook waardeloos, de kijker zou moeten kunnen beslissen wie er moet gaan. nu krijgt noah veel stemmen omdat hij het niet meer ziet zitten, maar daar is de stemming niet voor bedoeld
  en diegene die er nieuw bijkomt durft straks weer niet tegen de groep in te gaan en stuurt noah naar huis. zo komen we nooit van dat manipulatieve, roddelende kreng af

 2. Angelique at 19:26

  Aaaaalsjeblieft, maak Utopia weer leuk en stuur Billy naar huis. Ook voor haar, dan kan ze de psychische hulp krijgen die ze overduidelijk nodig heeft.

 3. vijde dimensie at 15:01

  het is belangrijker dat ze zich de komende maand eens gedraagt keer op keer op de bank komen zegt toch echt wel iets

 4. Sandra at 14:07

  Snap uberhaupt niet waarom billy weer in utopia zit ze is totaal niet positief alleen maar commanderen de hele tijd en alleen maar janken zo wordt ze er niet knapper op!.

 5. Else at 13:50

  Ik zou willen smeken: Billy naar huis! Dan wordt het zoveel anders en beter in Utopia, voor de anderen ook, voor de hele sfeer! De anderen krijgen zoveel meer kansen om zelf te groeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *